Ceai Hypericum Somn usor 1,7g N20

Код товара: 63070
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: пакетики
Наличие: достаточно
53 94 леев
(-17%)
44 77 леев
или 180 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Hypericum Somn usor 1,7g N20

Prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 6 plante medicinale, ceaiul Somn ușor contribuie la menținerea unui somn liniștit, odihnitor și inducerea unei stări de calm și relaxare, fără a crea dependență.

Proprietati   

antiinflamatoare, Antispastic, Calmant, Cardioprotector, Depurativ, Digestiv, Diuretic, Neurosedativ

Recomandari         

Sistem nervos, Somn linistit

Ceai Somn Usor doze – Rol de îmbunătățire a calității somnului.

Caracteristici generale Ceai Somn Usor doze:

Produsul Ceai Somn ușor este atent formulat pentru inducerea unei stări de calmitate, relaxare profundă și somnolență, acesta reduce timpul necesar pentru a adormi și îmbunătățește calitatea somnului.

Acest demers este cu atât mai necesar cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică (mese neregulate, asocierea greșită a alimentelor, mâncatul în grabă și la ore improprii), procesată (devitalizată, lipsită de enzime) și plină de toxine, aditivi și cu un profil nutrițional dezechilibrat (exces de carbohidrați rafinați, de grăsimi saturate sau de sare). Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp reducând rezistența acestuia față de diverși agenți patogeni sau provocând un răspuns hormonal sau imunitar necorespunzător ce ne poate compromite sănătatea sau care ne încetinește ritmul de refacere a organismului. O astfel de perturbare la nivel hormonal, senzația de epuizare cauzată de ritmul prea lent de regenerare a organismului, prezența unei infecții sau a unei infestări în corp sau procesele ineficiente de detoxifiere pot afecta serios calitatea somnului.

Toți acești factori endogeni sunt agravați și de factori exogeni precum cei menționați mai sus, cele mai predispuse la tulburările de somn fiind persoanele care lucrează în ture de noapte, cele care călătoresc mult și schimbă des fusul orar („jet lag”), cele care suferă de anxietate sau alte probleme de sănătate, cele care urmează anumite tratamente și cele care trăiesc în medii foarte stresante și poluate. În plus, obiceiuri aparent nevinovate precum expunerea la lumina artificială (în deosebi din spectrul albastru) a ecranelor TV, telefoanelor, tabletelor și a altor dispozitive, nerespectarea unor ore fixe de culcare și trezire, consumul unor alimente grele la mai puțin de o oră înainte de culcare, abuzul de cafea și alte substanțe stimulatoare sau crearea unor condiții suboptimale de somn (temperatură nepotrivită, pat inconfortabil, luminozitate și sau zgomot crescute ș.a.), toate pot compromite calitatea somnului, subminându-ne sănătatea. Aceasta deoarece, somnul este principalul mod prin care organismul se detoxifică, se regenerează, își reglează procesele interne conform ritmului circadian și își structurează informația acumulată peste zi. Prin perturbarea sa, pierdem cel mai de preț aliat al sănătății trupului și minții noastre. De aceea, obținerea unei odihne de calitate și beneficierea în mod constant de aceasta este, poate, demersul cel mai important pe care îl putem avea în menținerea sănătății și longevității, alături de sport și de o alimentație corectă.

Pentru a minimiza cât mai mult riscul apariției tulburărilor de somn și afectarea calității somnului, putem apela și la soluții naturale bazate pe plante cu o acțiune calmantă, relaxantă și neurosedativă. O astfel de soluție o reprezintă infuziile din plante medicinale special alese pentru a induce somnul și a destresa organismul, precum formula „Somn ușor” de la Hypericum.

Ingrediente Ceai Somn Usor doze:

frunze de Mentă (Mentha piperita) – 21,06%,

părți aeriene de Sunătoare (Hypericum perforatum) – 21,06%,

flori de Tei (Tilia cordata) – 21,06%,

flori și frunze de Păducel (Crataegus monogyna) – 15,78%,

flori de Mușețel (Matricaria chamomilla) – 10,52%,

rădăcini de Valeriană (Valeriana officinalis) – 10,52%.

Detalii Ceai Somn Usor doze:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. În plus, pentru obținerea produsului de față nu au fost folosite tratamente chimice sau iradiante.

 

Pentru realizarea produsului Ceai Somn ușor, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre, amintim, deci: florile de Mușețel, Păducel și Tei, rădăcina de Valeriană și părți aeriene de Sunătoare.

Aceste plante medicinale au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându[1]și, așadar, proprietățile benefice. Formula unică a ceaiului asigură o interacțiune armonioasă a compușilor activi din plantele selectate.

Astfel, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 6 plante medicinale, ceaiul Somn ușor contribuie la menținerea unui somn liniștit, odihnitor și inducerea unei stări de calm și relaxare, fără a crea dependență. Așadar, compușii activi din formulă (de ex.: flavonoide, carotenoizi, mucilagii, taninuri, uleiuri esențiale, vitamine, minerale) au o acțiune: neurosedativă, calmantă, relaxantă, digestivă, depurativă, antiinflamatoare, cardioprotectoare, antispastică și diuretică.

Prezentarea compușilor activi din Ceaiul Somn Usor doze:

Menta ajută la indigestie, flatulență și spasme abdominale; ajută la susținerea relaxării și la menținerea unui somn sănătos; contribuie la apărarea naturală a organismului și susține sistemul imunitar; ajută la o digestie sănătoasă, contribuie la funcțiile digestive și contribuie la funcționarea normală a tractului intestinal.

Sunătoarea contribuie la buna funcționare a tractului intestinal și susține digestia; stimulează secreția normală de sucuri biliare și favorizează drenarea bilei; ajută la îmbunătățirea sănătății și a aspectului general al pielii; menține funcțiile organismului prin întărirea imunității, îmbunătățirea stării sistemului cardiovascular, tonifierea corpului, stimularea capacităților mentale și creșterea adaptabilității organismului în situații extreme și stresante; are proprietăți tonifiante și regeneratoare asupra corpului; ajută la echilibrarea emoțională și îmbunătățirea stării de spirit; contribuie la inducerea unei stări de relaxare și obținerea unui somn sănătos; are un efect calmant la nivelul gurii, faringelor și al corzilor vocale; are o acțiune sudorifică și depurativă.

Teiul susține buna funcționare a sistemului imunitar; facilitează expectorația, are un efect calmant la nivelul gurii și al gâtului; ajută la inducerea unei stări de relaxare și la menținerea unui somn sănătos.

Păducelul susține circulația, relaxarea și calmarea.

Mușețelul este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale cicatrizante. Acesta ajută la calmarea și regenerarea epidermei afectate de arsuri, lovituri, ciupituri sau înțepături. Intern, Mușețelul ajută la calmarea căilor respiratorii, a mucoasei stomacului și a intestinelor.

Valeriana contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular, facilitează digestia, susține refacerea bunăstării mentale.

Mod de utilizare Ceai Somn Usor doze:

Intern: infuzie din 1-2 plicuri la 200 ml de apă fierbinte. Se lasă 5 minute acoperit, apoi se beau 1-2 căni de ceai, seara înainte de culcare.

Se recomandă asocierea cu:

Somn liniștit (capsule), Ceaiul și Tinctura de Valeriană,  Ceaiul de Hamei, Uleiul esențial de Lavandă, Siropul de Vișine,  Bitterul Ierburile-vieții (capsule, extract hidroalcoolic),Hyper-Stres (capsule), Hyper-Calm (capsule) Ceaiul de Tei, Ceaiul de Mușețel, sau cu 5 HTP Stres (capsule) de la Hypericum.

Formă de prezentare:

Cutie din carton cu 20 plicuri

Greutate netă:

℮ 30 g

Contraindicații:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 134
Код товара: 62718
Цена товара в пунктах: 479
Код товара: 62630
Цена товара в пунктах: 197
Код товара: 63004
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63039
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62713
Цена товара в пунктах: 221
Код товара: 62737
Цена товара в пунктах: 227
Код товара: 62702
Цена товара в пунктах: 140
Код товара: 47668
Цена товара в пунктах: 475
Код товара: 36313
Цена товара в пунктах: 203
Код товара: 37347
Цена товара в пунктах: 421
Код товара: 27730
Цена товара в пунктах: 271
Код товара: 62711
Цена товара в пунктах: 186
Код товара: 63003
Цена товара в пунктах: 171
Код товара: 63008
Цена товара в пунктах: 145
Код товара: 62731
Топ сезона
Топ сезона
Код товара: 21683
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 428
Код товара: 63939
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 607
Код товара: 64534
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61749
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 10
Код товара: 11434
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61848
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 700
Код товара: 61698
Цена товара в пунктах: 333
Код товара: 61953
Цена товара в пунктах: 113
Код товара: 60981
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 180
Код товара: 63070
LULULUN - MĂȘTI JAPONEZE EXCLUSIVE
Originare din Japonia, aceste măști au câștigat o reputație internațională datorită calității lor superioare și a ingredientelor tradiționale locale japoneze, care au fost folosite de secole pentru a menține frumusețea și sănătatea tenului.