Ceai Hypericum Coacaz negru frunze 100g

Код товара: 62698
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: чай травяной
Наличие: достаточно
55 93 леев
(-17%)
46 15 леев
или 185 пунктов лояльности
Выгода:
4 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Ceai Coacăz-negru frunze 100 g

Ceai Coacăz-negru frunze vrac se numără acțiunea: antiinflamatoare, imunomodulatoare, tonică la nivel cardiovascular, adaptogenă, depurativă, calmantă la nivelul căilor respiratorii, astringentă și cea diuretică. Folosit extern, Ceai Coacăz-negru frunze vrac are o acțiune: cicatrizantă, astringentă, bacteriostatică, antivirală și antimicotică.

Plante           

Coacăz negru (Ribes nigrum)

Recomandari         

Detoxifiere, Gastrice, Imunitate

Proprietati   

Antialergic, Antiinflamator, Antioxidant, Cardioprotector, Depurativ, Digestiv, Diuretic, Gastroprotector, Imunomodulator, Tonic general

Ceai Coacăz-negru frunze vrac este un aliat puternic în modularea răspunsului sistemului imunitar față de diverși factori de mediu cu potențial alergen. Grija față de sistemul nostru imunitar este cu atât mai importantă cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota intestinală, alterând modul în care sistemul nostru imunitar răspunde la anumiți factori de mediu sau chiar endogeni. Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, nu doar a sistemului imunitar. De aceea, ceaiurile din plante, precum Coacăzul-negru, ce conțin compuși activi cu proprietăți imunomodulatoare, adaptogene și fortifiante sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Ingrediente Ceai Coacăz-negru frunze vrac:

Frunze de Coacăz-negru (Ribes nigrum).

Detalii Ceai Coacăz-negru frunze vrac:

Plantele medicinale folosite ca materie primă pentru ceaiurile Hypericum sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni.

Pentru realizarea Ceai Coacăz-negru frunze vrac, au fost folosite plante nemodificate genetic, obținute preponderent din flora spontană a țării noastre. Frunzele de Coacăz-negru au fost uscate la temperaturi menajante, păstrându-și, așadar, proprietățile benefice.

Ceai Coacăz-negru frunze vrac contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, prin modularea răspunsului inflamator, și a celui respirator prin ușurarea respirației și acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri) din frunzele conținute contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă (retenții) și acid uric. Astfel, printre virtuțile produsului Ceai Coacăz-negru frunze vrac se numără acțiunea: antiinflamatoare, imunomodulatoare, tonică la nivel cardiovascular, adaptogenă, depurativă, calmantă la nivelul căilor respiratorii, astringentă și cea diuretică. Folosit extern, Ceai Coacăz-negru frunze vrac are o acțiune: cicatrizantă, astringentă, bacteriostatică, antivirală și antimicotică.

Prezentarea compușilor activi din Ceai Coacăz-negru frunze vrac:

Coacăzul-negru (Ribes nigrum) este un arbust nespinos, cu o înălțime medie de 1-2 m, care face parte din genul Ribes, familia Grossulariaceae. Acesta crește spontan în zonele temperate ale Europei centrale și de nord și în nordul Asiei, însă este cultivat în multe alte zone ale globului, preferând solurile umede și fertile. În Europa, Coacăzul- negru este cultivat încă din secolul al XV-lea, fiind îndrăgit pentru fructele sale ușor acrișoare. Alături de Afine și de Mure, Coacăzele-negre sunt o sursă naturală biodisponibilă de antociani, pigmenți ce le conferă acestor fructe de pădure culoarea caracteristică, negru-violetă, dar și proprietățile benefice antioxidante și antiinflamatoare. Cel mai adesea, Coacăzele-negre sunt folosite la prepararea de sucuri, cidru, jeleuri, marmelade, prăjituri sau pentru obținerea de suplimente alimentare (de ex., tincturi, ceaiuri, siropuri).

Cu toate acestea, Coacăzul-negru nu este recunoscut doar pentru proprietățile sanogene ale fructelor sale, ci și pentru cele ale frunzelor, ambele având numeroase întrebuințări în fitoterapie. Infuzia obținută din fructele și frunzele acestei specii are un efect antiinflamator puternic datorită flavonoizilor conținuți. De asemenea, aceasta contribuie la menținerea homeostaziei leucocitare și are o acțiune stabilizatoare asupra membranei celulare. Foarte importantă este și acțiunea antihistaminică datorată conținutului în polifenoli.

Frunzele de Coacăz-negru (Ribes nigrum) au proprietăți fortifiante asupra sistemului imunitar, protejează împotriva efectelor negative ale stresului oxidativ și limitează procesele inflamatorii din organism datorită vitaminei C, a antocianilor și a polifenolilor conținuți. Conform analizelor de laborator, frunzele de Coacăz-negru conțin chiar mai multă vitamina C decât fructele (200 mg%) aceleași specii. În plus, frunzele acestui arbust mai conțin și alte vitamine, taninuri (epigalocatechină, galocatechină, prodelfinidină), pectine, glucide, aminoacizi (arginină, prolină, glicină, alcenină), uleiuri volatile (cardinen, cariafilen, sabinen, sesquiterpene, terpinol), fenoli, săruri de potasiu, sulf și fosfor. Proprietățile benefice ale produselor obținute din frunzele de Coacăz-negru se datorează și flavanidelor precum: mircetina, campferolul, quercetina, izoquercitina, ratina și sakuranetina cu proprietăți antimicotice.

Pe scurt, Coacăzul-negru are o acțiune calmantă asupra gâtului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna funcționarea a sistemului imunitar, circulator, a mușchilor și articulațiilor, susține funcția excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutății și ajută la creșterea rezistenței organismului față de stres și alți factori de mediu.

Mod de utilizare Ceai Coacăz-negru frunze vrac:

Intern: infuzie din 1 lingură de ceai la 200 ml apă clocotită. Se lasă acoperit la infuzat timp de 10 minute, apoi se filtrează. Se beau 3 căni de ceai pe zi. Pentru eliminarea uraților și a acidului uric, dar și pentru obținerea unui efect hipotensiv și cardiotonic, cura trebuie urmată timp de 6 luni pe an, cu o pauză de câte 2 săptămâni la fiecare 3 luni. Se poate folosi împreună sau alternând cu câte 3-6 linguri pe zi din siropul de fructe de Coacăz-negru, obținut prin presare la rece.

Extern: decoct din 1 lingură de ceai, pentru menținerea sănătății cavității bucale. Se fierbe cinci minute într-o jumătate de cană de apă, la foc mediu, după care se filtrează. Cu acest decoct se fac clătiri ale gurii de 3-4 ori pe zi. În plus, se recomandă mestecări îndelungate ale pulberii obținute din frunzele uscate.

Pentru înțepăturile de insecte (viespe, albină, tăun, țânțar), se aplică o cataplasmă din pastă de frunze de Coacăz- negru. Senzația de durere sau mâncărime, precum și tumefierea se vor ameliora.

Pentru un efect mai puternic, se recomandă asocierea cu Tinctura Coacăz-negru de la Hypericum, iar pentru combaterea alergiilor de sezon și modularea răspunsului imun, vă recomandăm asocierea cu produsul Antialergic capsule.

Formă de prezentare:

O cutie conține 100 grame de frunze uscate mărunțite

Greutate netă:

℮ 100 g

Contraindicații Ceai Coacăz-negru frunze vrac:

Nu se utilizează de către persoanele cu sensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Precauții:

-Femeile însărcinate sau care alăptează și persoanele care urmează tratamente medicamentoase sau care se află sub supraveghere medicală (în special pentru tensiune scăzută) sunt sfătuite să consulte un specialist înainte de începerea curei;

-A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic;

-A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici;

-Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Condiții de păstrare:

Bine închis, ferit de lumină și umiditate, la temperaturi de maximum 25°C.

Brand

HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63065
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63051
Цена товара в пунктах: 159
Код товара: 63054
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63027
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63073
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63005
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 63007
Цена товара в пунктах: 173
Код товара: 63021
Цена товара в пунктах: 148
Код товара: 62736
Цена товара в пунктах: 179
Код товара: 62687
Топ сезона
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 637
Код товара: 63775
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 796
Код товара: 62436
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 733
Код товара: 63625
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 386
Код товара: 63776
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 798
Код товара: 58159
NEW
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 95
Код товара: 63765
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 144
Код товара: 55265
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61846
Акция
Цена товара в пунктах: 499
Код товара: 63481
Рекомендуем
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 936
Код товара: 62178
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 287
Код товара: 62155
Акция
Цена товара в пунктах: 302
Код товара: 61847
Цена товара в пунктах: 269
Код товара: 35497
Цена товара в пунктах: 226
Код товара: 61114
Цена товара в пунктах: 961
Код товара: 59585
Акция
Цена товара в пунктах: 289
Код товара: 61849
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 185
Код товара: 62698
Vergeturile - ce sunt si din ce cauza apar?
Vergeturile apar atunci cand pielea este afectata de intinderea prea rapida. Mai exact, cand stratul de mijloc al pielii (dermul) se intinde foarte mult, fibrele de colagen se rup, fapt care duce la aparitia vergeturilor.