Antialergic 100% natural caps. N60 Hypericum

Код товара: 62655
Производитель: Hypericum Impex SRL
Страна: Румыния
Форма: капс.
Наличие: достаточно
218 77 леев
(-15%)
184 99 леев
или 740 пунктов лояльности
Выгода:
18 пунктов лояльности
Бесплатная доставка
Искать в аптеках

Capsule Antialergic N60

Supliment alimentar cu rol adjuvant în îmbunătățirea răspunsului imun la diferiți factori alergeni.

Proprietati   

Antialergic, Antiinflamator, Calmant, Depurativ, Detoxifiant, Digestiv, Diuretic, Imunomodulator

Recomandari         

Detoxifiere, Digestie, Imunitate, Sistem respirator, Sistem Uro-renal

Suplimentul alimentar Capsule Antialergic este un produs atent formulat pentru modularea răspunsului sistemului imunitar față de diverși factori de mediu cu potențial alergen.

Caracteristici generale – Capsule Antialergic:

Suplimentul alimentar Capsule Antialergic este un produs atent formulat pentru modularea răspunsului sistemului imunitar față de diverși factori de mediu cu potențial alergen. Acest demers este cu atât mai important cu cât ritmul vieții noastre devine tot mai alert și stresant, iar alimentația noastră devine tot mai haotică, procesată, plină de toxine și cu un profil nutrițional dezechilibrat. Toți acești factori de stres, împreună cu un efort fizic neadecvat, o hidratare insuficientă, un somn de slabă calitate și alte obiceiuri nocive (excesul de alcool, fumatul, administrarea improprie de medicamente), în timp, pot genera stres oxidativ și contribuie la creșterea statusului inflamator din organism. Mai mult, acești stresori pot modifica microbiota intestinală, alterând modul în care sistemul nostru imunitar răspunde la anumiți factori de mediu sau chiar endogeni.

Acest lucru are o influență negativă asupra întregului corp, nu doar a sistemului imunitar. De aceea, suplimentele ce au la bază compuși activi cu proprietăți imunomodulatoare, adaptogene și calmante asupra căilor respiratorii sunt o soluție naturală și la îndemână pentru combaterea acestor factori cu impact negativ asupra sănătății noastre.

Detalii:

Produsele sau suplimentele nutritive concepute de laboratoarele Hypericum sunt obținute din surse naturale atent verificate.

Materiile prime folosite sunt procurate din zone nepoluate, ecologic curate, astfel încât putem garanta puritatea produsului prin lipsa de contaminanți toxici carcinogeni, metale grele, erbicide, insecticide, îngrășăminte chimice, microorganisme sau viruși patogeni. Noutatea acestor produse este reprezentată de extractul integral concentrat pe care îl conțin. Acesta asigură o mai bună biodisponibilitate și o mai bună asimilație în organism a substanțelor active benefice. Extractul natural are forma unei mase de particule sferice. Acestea au o curgere mai bună, forma lor sferică reducând posibilitatea înglobării de aer printre ele. În acest fel, dozarea în capsule devine mult mai ușoară și exactă.

Pentru realizarea suplimentului Capsule Antialergic, au fost folosite ingrediente 100% naturale precum:

-extractul de Trei-frați-pătați,

-frunze de Coacăz-negru

-Brusture.

Aceste ingrediente naturale au o matrice informațională apropiată de forma sa naturală. Acest lucru le permite substanțelor active să acționeze sinergic, completându-se și potențându-se reciproc. De asemenea, beneficiază și de o biodisponibilitate sporită. Datorită formulei concentrate, produsul de față asigură o cantitate optimă de principii active, fiind totodată ușor de utilizat.

În concluzie, prin sinergia compușilor activi din extractele naturale din cele 6 plante medicinale, produsul Capsule Antialergic contribuie la menținerea sănătății sistemului imunitar, prin modularea răspunsului inflamator, și a celui respirator prin ușurarea respirației și acțiunea calmantă la nivelul gâtului, faringelor și a corzilor vocale. În plus, compușii activi (de ex.: flavonoide, taninuri) din plantele medicinale  conținute contribuie și la detoxifierea organismului și favorizează eliminarea surplusului de apă și acid uric. Astfel, acest produs deosebit a fost special conceput pentru a avea o acțiune: antiinflamatoare, imunomodulatoare, adaptogenă, depurativă, diuretică, digestivă și calmantă la nivelul căilor respiratorii.

Prezentarea compușilor activi:

Trei-frați-pătați (Viola tricolor) are o acțiune calmantă asupra gâtului, ușurează respirația, susține confortul digestiv, susține motilitatea intestinală, favorizează eliminarea toxinelor și a acidului uric.

Coacăzul negru (Ribes nigrum) are o acțiune calmantă asupra gâtului (faringe, corzi vocale), contribuie la buna funcționarea a sistemului imunitar, circulator, a mușchilor și articulațiilor, susține funcția excretoare a rinichilor, contribuie la controlul greutății și ajută la creșterea rezistenței organismului față de stres și alți factori de mediu.

Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra) , ușurează respirația, ajută la menținerea bunei funcționări a mucoaselor stomacale și intestinale, facilitează digestia, susține sistemul imunitar, menține sănătatea sistemului urinar și a prostatei și susține funcția întregului sistem reproducător.

Osul iepurelui (Ononis spinosa), susține funcția excretoare a rinichilor.

Pirul stimulează eliminarea pe cale renală a apei, contribuie la scăderea în greutate (împreună cu o dietă corespunzătoare).

Brusturele (Arctium lappa), susține mecanismele naturale de apărare ale organismului și procesele naturale de eliminare a toxinelor de către organism și îmbunătățește digestia.

Mod de utilizare Capsule Antialergic:

Adulți: 3 capsule pe zi : câte 1 capsulă după mesele principale. La nevoie se pot administra până la 6 capsule /zi : câte 2 capsule de 3 ori pe zi ,dar perioade scurte de maxim 10 zile.

Copii: ( de la 8 ani în sus) : 1 capsula pe zi după masa de prânz. La nevoie se pot administra 3 capsule/zi, dar perioade scurte de maxim 10 zile.

Cura recomandată este de 40 zile cu pauza de 2 săptămâni după care se poate relua.

Se recomanda asocierea cu: Ceai Antialergic, Tinctura Antialergica, Ceai Trei-frati-patati, Tinctura Trei-frati-patati.

Greutate netă:

℮ 17,76 g

Brand

Antialergic, HYPERICUM

Producator 

HYPERICUM IMPEX

Внимание! Не используйте информацию, представленную на этих страницах в целях диагностирования или устранения любых проблем со здоровьем, лечения болезней, или самостоятельной замены медикаментов назначенных профессиональными медицинскими работниками. Любая информация на этом сайте публикуется в информативных целях и может содержать ошибки. Просим вас руководствоваться только информацией из проспекта! Изредка информация на странице может содержать неточности: фотография несёт информативный характер и может быть изменена производителем без уведомления или содержать ошибки.

Просмотреть полное описание
Топ сезона
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 28
Код товара: 63890
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 860
Код товара: 60556
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 26
Код товара: 45842
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 152
Код товара: 63925
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 36
Код товара: 61750
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 1512
Код товара: 63700
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 987
Код товара: 63910
Акции
Акция
Цена товара в пунктах: 3703
Код товара: 63742
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 147
Код товара: 64360
NEW
Акция
Цена товара в пунктах: 169
Код товара: 64354
Акция
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 594
Код товара: 42229
Рекомендуем
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 239
Код товара: 63952
Цена товара в пунктах: 530
Код товара: 62405
Акция
Цена товара в пунктах: 419
Код товара: 61863
Топ сезона
Цена товара в пунктах: 769
Код товара: 63918
Цена товара в пунктах: 69
Код товара: 62159
Акция
Цена товара в пунктах: 438
Код товара: 61840
Акция
Цена товара в пунктах: 638
Код товара: 61700
Просмотренные товары
Цена товара в пунктах: 740
Код товара: 62655
Capsule Anti-Age: Colagen, Acid Hialuronic și Carcinină
În lupta împotriva semnelor îmbătrânirii, inovațiile din domeniul cosmetologiei și nutriției oferă soluții tot mai eficiente și accesibile. Printre aceste soluții, capsulele Anti-Age cu Colagen, Acid Hialuronic și Carcinina se numără printre cele mai populare și apreciate suplimente. Ele promit nu doar o piele mai fermă și mai elastică, dar și o îmbunătățire a sănătății generale a țesuturilor. Haideți să explorăm împreună cum funcționează aceste ingrediente și ce beneficii aduc ele.